Η ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΜΑΣ

Γνωστά και αγαπημένα από εκατομμύρια ανθρώπους σε όλο τον κόσμο, τα Marks and Spencer Ελλάδος προσφέρουν μόδα υψηλής ποιότητας.
Έχοντας ιδρυθεί περισσότερο από έναν αιώνα και με πάνω από 1.000 καταστήματα σε περισσότερες από 45 χώρες, είμαστε σήμερα ένας από τους κορυφαίους εμπόρους λιανικής πώλησης του Ηνωμένου Βασιλείου. Κατανοούμε τη σημασία που έχουν η Ποιότητα, η Τιμή, το Service, η Καινοτομία και η Εμπιστοσύνη και ζούμε με αυτές τις αξίες σε ό,τι κάνουμε. Μέσα από τη συνεχή καινοτομία, φτιάχνουμε τα δικά μας προϊόντα μας και προσαρμόζουμε την αγοραστική εμπειρία, ώστε να ευχαριστεί τους πελάτες μας ανά τον κόσμο.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ PLAN A

Η εμπιστοσύνη βρίσκεται στην καρδιά της επιχείρησής μας για πάνω από 131 χρόνια, από το πώς αντιμετωπίζουμε τους υπαλλήλους μας, το πώς προστατεύουμε το περιβάλλον ή το πώς βοηθάμε τις κοινότητες. Τον Ιανουάριο του 2007, κοινοποιήσαμε ένα νέο οικολογικό και ηθικό σχέδιο που ονομάζεται Plan A (επειδή δεν υπάρχει Plan Β για τον πλανήτη μας) για να αντιμετωπίσουμε τη νέα σειρά προκλήσεων του 21ου αιώνα. Το Plan A ορίζει ένα σύνολο από 100 περιβαλλοντικές και κοινωνικές δεσμεύσεις με στόχο να επιτευχθούν έως το 2012. Έχουμε επιτύχει τις περισσότερες από τις δεσμεύσεις μας και έχουμε κερδίσει γι'αυτές ένα μεγάλο αριθμό βραβείων. Αλλά αυτό δεν είναι αρκετό. Υπάρχουν νέες, μεγαλύτερες προκλήσεις να αντιμετωπιστούν. Για το λόγο αυτό, το 2014 κοινοποιήσαμε το Plan A 2020, το οποίο αποτελείται από 100 νέες, αναθεωρημένες και υπάρχουσες δεσμεύσεις, με απώτερο στόχο να γίνουμε η πιο βιώσιμη μεγάλη εταιρεία λιανικής πώλησης στον κόσμο. Στο πλαίσιο του Plan Α, δουλεύουμε μαζί με τους προμηθευτές και τους υπαλλήλους μας, για να εμπνεύσουμε τους πελάτες μας, να είμαστε σε επαφή με τις κοινωνίες από τις οποίες εξαρτάται η επιτυχία μας, να καινοτομούμε για να βελτιώνουμε τα πράγματα και να δρούμε με ακεραιότητα.

KΑΙΝΟΤΟΜΙΑ

Η μακρόχρονη ιστορία μας στην καινοτομία, μας βοηθά να χαράξουμε το δρόμο με πρωτοποριακά προϊόντα σε είδη ένδυσης, υπόδυσης και εσωρούχων.